servicii


Diagnosticare si Testare

Calculatorul tau nu merge cum ar trebui ?
Se stinge cand ai nevoie de el cel mai mult?
Nu intra in panica, ZadPC te ajuta !
Testam si diagnosticam laptop-ul / PC-ul sau telefonul tau intr-un mod profesionist si rapid.

Configurare și asamblare PC

Daca lucrezi in mediul online, vrei sa te uiti la filmele tale preferate sau pur si simplu sa te relaxezi jucandu-te pe calculator dar nu stii exact ce ai nevoie, ZadPC te ajuta cu cea mai buna configuratie de calculator pentru nevoile tale.

Instalare sisteme de operare

Crezi ca sistemul tau de operare este invechit ?
A fost instalat de o persoana nepriceputa sau pur si simplu vrei sa o iei de la zero?
ZadPC te poate ajuta cu sistemul de operare de care ai nevoie, fie ca este vorba de Windows, MacOS sau Linux, instalarea va fi gata imediat !

Mentenanță

Calculatorul / Laptop-ul tau se incalzeste repede?
Ventilatoarele sunt zgomotoase ?
ZadPC iti poate asigura mentenanta de care calculatorul / laptop-ul tau are nevoie !
Schimbarea pastei termo-conductoare, suflarea de praf si verificarea componentelor ce trebuie racite trebuie facuta periodic.

Nu intra în responsabilitatea ZadPC

Erorile de soft, devirusarea, optimizarea softurilor, pierderea sau deterioarea datelor stocate pe unul din produsele aduse la service/garantie, reinstalarea softurilor utilizate de client, incompatibilitatile de functionare a unor produse ce nu sunt achizitionate prin consultanta noastra.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca simptomele (sistemului/notebook-ului) se pot agrava in timpul procedurilor de diagnosticare, iar sistemul/notebook-ul sa nu mai porneasca deloc datorita unor defecte ascunse, a supraincalzirii a montajului de catre persoane neautorizate sau a unor piese invechite.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca in timpul procedurilor de diagnosticare hardware a notebook-ului sau a inlocuirii display-urilor carcasa sau rama acestuia sa se fisureze/sparga datorita unor lovituri anterioare sau a expunerii pe o perioada indelungata la caldura generata de notebook.